• BT Regiment
    „A természet őszintesége, az őszinteség természete”

Újonc Magonc gyakornoki program

Minden kezdet nehéz. Mi szeretnénk megkönnyíteni ezt a nehéz kezdetet, ezért létrehoztunk egy egyedülálló gyakornoki programot, ami az ÚJONC MAGONC nevet kapta. Gazdaságunk szeretne segíteni olyan fiataloknak, akiknek nincs sok lehetősége gyakorlati tapasztalatot szerezni, de hivatásuknak tekintik a környezettel való békés együttélést, a növénytermesztést, a környezetvédelmet, a vidékfejlesztést, a biodiverzitás segítését, akiket komolyan érdekel egy fenntartható rendszer tervezése és kiépítése. 


Létrehoztunk egy folyamatosan nyitva álló pályázati lehetőséget, mely keretein belül pályájuk előtt álló vagy azt kezdő hallgatók pályázhatnak a „művelésbe vonás” és tervezés egész folyamatában való részvételre, a kiépített környezet alakulásának folyamatos figyelemmel kísérésére, az aktív és résztvevő munkavégzésre. A program keretein belül tervezőcsoportok alakulnak, a csoportok tagjai együtt, közös munkával mérik fel az adott terület kvalitásait, tervezik meg a létrehozandó gazdaságot, majd közösen alakítják ki azt.


Minden nyertes pályázó számára lehetőséget biztosítunk egyedi elképzelései megvalósítására, nyitottak vagyunk az új ötletekre. Egy olyan gyakorlati terepet szeretnénk kialakítani, melyben a hallgatók nemcsak tudást és tapasztalatot, hanem erőt és bátorságot is szereznek az iskolán kívüli szakmai élethez, és pozitív energiákkal feltöltődve vágnak bele egy szakdolgozat megírásába, a munka világába vagy nagyobb feladatok vállalásába.

Mely területek hallgatóit várjuk?
Kertészmérnök
Mezőgazdasági mérnök
Tájrendező és kertépítő mérnök
Természetvédelmi mérnök
Vidékfejlesztési agrármérnök
Növénytermesztő mérnök
Környezetgazdálkodási mérnök
Vízgazdálkodási mérnök
Agrármérnök
Környezettudományok
Tevékenységeinkhez kapcsolódó tudományterületek