• BT Regiment
    „A természet őszintesége, az őszinteség természete”
Vissza
Új helyek, új színek a megszokott értékek mentén!

Idén szeptemberben közel 150 növény, tucatnyi állatvédelmi eszköz, ingyenes gondozási tanácsadás és mentorszolgáltatás várja a pályázó közösségeket!

Célunk olyan közösségek segítése, akik elkötelezettek az összefogás és az alkotás területén, de lehetőségeik korlátozottak. Vállaljuk a nyertes pályázók előkertjének lehetőség szerinti kiépítését a közösség aktív részvételével, és a szakszerű utókövetést! Iskolák, óvodák, bölcsődék, nevelési intézmények, közösségi térrel rendelkező szervezetek, formális és informális értékőrző közösségek jelentkezését várjuk! Az intézmény maga is jelentkezhet, de magánszemély ajánlását is fogadjuk! Egy olyan program kialakításán dolgozunk, amely követendő példákkal tud szolgálni a felnövekvő generációnak, amely segít visszahelyezni a hangsúlyt az igazi emberi értékekre, az összefogás fontosságára!

A Lélegző Liget projekt csapata olyan iskolák, óvodák, bölcsődék, nevelési intézmények, idős otthonok, közösségi terek jelentkezését várja, akik előkertjüket, az épületük körüli be nem ültetett részeket szeretnék újraálmodni. Akik vállalják, hogy a közösség aktív részvételével egy értékteremtő kis ligetet hoznak létre, és ezt a közösségi ligetet gondozzák, tartalommal, emlékekkel, meritummal töltik fel.

Jelölje gyermeke iskoláját vagy a szomszédban tevékenykedő közösséget!Magánemberként is írhat nekünk, ha ismer olyan közösséget, akik szívesen fogadnának egy zöldellő előkertet a közelükben! Küldje el felhívásunkat gyermeke iskolájába, óvodájába, szóljon ismerősének, barátjának! Tegyünk jót együtt!

Jelenleg közel 150, a legváltozatosabb méretű és fajtájú növény várja új otthonát. A növények mellett állatvédelmi eszközökre, információs táblákra is pályázhatnak. A nyertes pályázók ingyenes kerttervezési segítséget, szakmai irányítást és utókövetést is kapnak!

Írjon nekünk! Pályázni egy maximum két oldalas motivációs levéllel lehet, amelyben a Pályázó bemutatja közösségét, az általuk képviselt értékeket, bemutatja a beültetni kívánt területet, a jövőbeni elképzeléseket. A motivációs levelek és bemutatkozások alapján három nyertes pályázót választunk ki, akikkel egy személyes terepbejárás után megtervezzük az előkertet, egyeztetjük az ültetés és kiépítés közösségi összefogáson alapuló folyamatait.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020.09.30.

Minden további kérdést a btregiment@gmail.com címen fogadunk!