• BT Regiment
  „A természet őszintesége, az őszinteség természete”
Vissza
Térségi Termelői Hálózat a baranyai családi online magazinban

Üdvözöllek! Te is az a piacra járós fajta vagy? Vagy a szupermarketeket részesíted előnyben? Mi alapján választasz? A csomagolás vagy az összetétel fog meg? A háztájira esküszöl vagy a reklámoknak hiszel? Szeretsz vásárolni vagy kényelmesebb, ha házhoz kapod a csomagot? Figyelsz arra, hogy minek van szezonja, vagy februárban sem hagynád ki az epret?

Bármi is a válaszod, tarts velem, mert ez a lehetőség Neked szól! De lássuk, miről is van szó?

Anya vagyok. Három gyermeket nevelek, akiknek az egészsége, testi-lelki kiegyensúlyozottsága mindennél fontosabb számomra. Az egészség pedig a megfelelő táplálkozással kezdődik. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy mindig az évszaknak megfelelő, vegyszermentes, magas beltartalmi értékkel rendelkező IGAZI élelmiszereket fogyasszák.

Elkötelezett környezetvédő vagyok. Fontos számomra a jövő, a gyermekeim jövője, és az otthonom, ahol élek. Ezért is választom a hazait. Minél közelebbről, hogy a kis utat megtevő élelmiszer kis terhelést jelentsen a környezetemre. Mert ez is fontos. Egészséges élelmiszert csak egészséges természeti környezetben lehet nevelni.

Termelő vagyok. Tudom, mit jelent a természettel együttműködve, a változásokhoz alkalmazkodva, a buktatókat leküzdve egy apró magból élelmet adó növényt nevelni. Látom, mennyire nehéz az „életben maradás”, milyen küzdelmes ez a gyönyörű hivatás.

Mindkét oldalon állok. Fogyasztóként döntéseket hozok, amellyel emberek életét befolyásolom. Termelőként szintén hatásom van a környezetemre, és befolyásom a jövőre.

Örök álmodozó vagyok. Hát álmodtam egy nagyot. Mert körbe tekintve a világ változásain, a fel-felbukkanó válsághelyzeteken, az úton és az iramon, amerre és ahogyan haladunk, látom, hogy segítségre van szükség. Valami másra, valami újra, valami különlegesre. Megszületett hát egy gondolat, a gondolatból egy támogató program, egy olyan Hálózat, amely ad. Ad Neked, ha fogyasztasz és ad Neked, ha termelsz. Mindegy, hogy melyik oldalon állsz, az Itt vagyok a szomszédban! Termelői Hálózat Neked szól!

Kik vagyunk? Egy közösség. Egy olyan csapat, akik összefogásban, közösen, egymást segítve és támogatva haladnak az úton. Termelők, gazdák, családi gazdaságok, akik két kezükkel, Érted dolgoznak, akik itthon, közel hozzád, gondoskodással, odafigyeléssel hazai ízeket, minőséget, ÉRTÉKET tesznek az asztalodra.

Mit tudunk adni Neked, mint fogyasztónak?

 • Előszöris minőséget. Ízeket, élményeket, tartalmat. Egészséges élelmiszereket, itthonról, a szomszédból.
 • Információt. Megismerhetsz bennünket. Olvashatsz rólunk, beleláthatsz a munkánkba. Láthatod, hol dolgozunk, hogyan készülnek a termékeink, mitől tudunk többet adni.
 • Bizalmat. Nincsenek titkaink. Becsülettel termelünk, és minőséget képviselünk. Biztos lehetsz abban, hogy a legnagyobb gonddal termelt élelmiszerek kerülnek az asztalodra.
 • Kényelmet. Házhozszállítási lehetőségeink egyre szélesedő köre biztosítja számodra, hogy a kapud elé kaphatod termékeinket. Már nemcsak a piacokon érhetsz el bennünket.
 • Több időt. Ha megtalálsz nálunk mindent, amire konyhádban szükséged van, nem lesz szükség az állandó boltba járásra. Több időd marad magadra, a családodra. A hobbidra, pihenésre, az egészségedre.
 • Kitáruló világot. Szeretnénk kapcsolatban maradni. Programokat szervezni, találkozni, betekintést engedni. Hasznos és érdekes előadásokon beszélgetni, családi programokon kóstolót adni, bevezetni egy tartalmas, színes és magával ragadó világba, az élhetőbb jövő világába.

TARTS VELÜNK! Hidd el, nem bánod meg!

És mi a helyzet akkor, ha magad is termelő vagy? Hogy mit jelenthet számodra a Térségi Termelői Hálózat? Rengeteg mindent…

 • Közösséget. Olyan emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akiknek ugyanazok a mindennapi problémái, ugyanazokkal a gondokkal küzdenek, ugyanazokat a kérdéseket teszik fel. És együtt könnyebb.
 • Szabadságot. Nálunk nincs regisztrációs díj, nincsenek kötelezettségek. MI VAGYUNK ÉRTED! Azért a világért dolgozunk, aminek Te is az építője vagy! Nincsenek elvárásaink, feltételeink.
 • Segítséget. Érted dolgozunk. Célunk, hogy minél több ember megismerhesse a munkádat, hogy minél szélesebb körben lehetőséged legyen bemutatkozni. Teret adunk, egy hátteret, támogatást.
 • Vásárlókat. Kiadványink elvisznek a kistérség postaládáiba, olyanok is megismernek, akik eddig nem hallottak rólad. Mert sokan vannak, akik nem járnak piacra, akik nem használják az internetet, akik nem tudnak Rólad. Mi segítünk, hogy megismerjenek.
 • Időt. Időt a munkádra, a pihenésedre, mert tudjuk, hogy termelőként sokszor időből jut a legkevesebb. A hirdetési feladatok egy részének átvállalásával több időd lesz azzal foglalkozni, ami fontos, ami jól esik, amire eddig nem volt időd.
 • Számtalan lehetőséget. Rendezvényeket szervezünk, szakmai programokat, fogyasztói és termelői oldal összekapcsolását, kreatív tartalmakat, hogy a lehető legtöbben hozzád találhassanak.
 • Kitáruló világot. Szeretnénk bebizonyítani Neked, hogy a jövő az összefogásról, a közösségről és egymás segítéséről szól. Hogy működik, hogy működhet, és igen: sikerülhet! Dolgozunk, és nem adjuk fel. Mert hidd el, mi tényleg ÉRTED VAGYUNK!

 

Fontos tudnod, hogy nem közvetítünk. Nem vagyunk harmadik faktor a gépezetben. Mi csak összehozunk. Fogyasztóként elhozzuk Neked a termelőt, Termelőként eljuttatunk a fogyasztóhoz. A többi már rajtatok múlik. Nincs köztes állomás, csak Ti ketten. Mi csak segítünk az egymásra találásban!

Rengeteg mindenről tudnék még beszélni, de most nem rabolom az idődet. Ha kérdéseid vannak, szeretnél többet tudni, vagy csak a puszta kíváncsiság vezérel, ne habozz: keress bátran!

 

Elérhetőségeim:

Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka

BT Regiment Kreatív Műhely és családi gazdaság

06305334965

btregiment@gmail.com

www.btregiment.hu

 

Facebook:

Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka

vagy

BT Regiment Kreatív Műhely és családi gazdaság

 

 

Egészséget és minden jót kívánok:

 

Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka

Az „Itt vagyok a szomszédban” Térségi Termelői Hálózat alapítója

 

A Pécsimami oldalán megjelenő írást itt olvashatjátok: 

http://pecsimami.hu/helyi-hirek/segitseg-fogyasztonak-lehetoseg-termelonek-csatlakozz-te-tersegi-termeloi-halozathoz