• BT Regiment
  „A természet őszintesége, az őszinteség természete”
Vissza
Felhívás- Itt vagyok a szomszédban!

Sok szeretettel üdvözlöm, kérem engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam!

Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka vagyok, a BT Regiment Kreatív Műhely és családi gazdaság alapítója és vezetője, a romonyai ShareWaste zöldhulladék átvevőhely és a BT Regiment Szakmai Támogató Szolgálat koordinátora, fűszer- és gyógynövénytermesztő, a 2020-as Év Női Példaképe szakmai díjazottja, de elsősorban feleség, anya, háziasszony, és a természet- a természettel összhangban működő gazdálkodás és termelés szerelmese.

Szeretném meghívni Önt az „Itt vagyok a szomszédban! Térségi Termelői Hálózatunkba, szeretném, ha tagja lenne közösségünknek!

A világszerte zajló események egy nem várt helyzet elé állítottak bennünket, ez komoly feladatokat ad mindnyájunknak. Egy teljesen új struktúrában, megváltozott életkörülmények és társadalmi dinamika közepette kell helytállnunk, és mondjuk ki: túlélnünk mindazt, ami ránk vár. Ebben a helyzetben kiemelt szerepe van a társadalmi felelősségvállalásnak, az összefogásnak, a segítő és erőt adó közösségi háttérnek. 

A BT Regiment Kreatív Műhely és családi gazdaság igyekszik az élet minden területén erősíteni a közösségi szellemet, segíteni az egyént, és ezzel összetartani az egységet. Az általunk alapított Szakmai Támogató Szolgálat eddigi működése során nagy sikerrel birkózott meg mindezen feladatokkal. A társadalmi felelősségvállalásban és a szakmai támogatói munkában szerzett tapasztalataink és eredményeink arra biztatnak bennünket, hogy jelen helyzetben is tegyünk meg minden tőlünk telhetőt egymás segítése érdekében.

A válsághelyzetre és a hirtelen bekövetkező negatív gazdasági változásokra válaszul létrehoztuk Térségi Termelői Hálózatunkat, amely fő célja, hogy összekapcsolja a termelőt a fogyasztóval. Hogy kinek és miért jó mindez?

 

Jó a termelőnek:

 • A termelők, családok lehetőséget kapnak arra, hogy vonzáskörzetükben megismerjék őket, ezáltal szélesebb területen tudják kínálni portékájukat.
 • A sorozatosan szűnő munkahelyek, árusítási lehetőségek a legtöbb kistermelőt ellehetetlenítik, sokszor a boldogulás minimális szintjei is veszélybe kerülnek. Az " Itt vagyok a szomszédban" Térségi Termelői Hálózat mindezen negatív folyamatok ellen veszi fel a harcot egy szervezett rendszerben, KÖLTSÉGEK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL.
 • A Hálózathoz csatlakozó termelők lehetőséget kapnak a hirdetésre, szolgáltatásaik vevőkkel való megismertetésére, vonzáskörzetük bővítésére.
 • Olyan támogató csapat tagjai lehetnek, amelyben minden résztvevő célja közös, és nem egymás riválisai, hanem egymás segítői azonos és más területen tevékenykedő gazdálkodók is.

 

Jó a vásárlónak:

 • A Térségi Termelői Hálózat adatbázisának segítségével a fogyasztók megismerhetik a számukra kis távolságokban elérhető családi gazdaságokat, kistermelőket- és a korlátozott mozgástér és szociális érintkezések minimalizálásának ellenére mindig hozzájuthatnak a friss, hazai, gondos szakértelemmel termelt árukhoz.
 • Egészséges, gondos és szakszerű munka árán termelt ételekhez juthatnak, megismerhetik a termelőt, személyesebb kapcsolatot alakíthatnak ki vele, és mindig biztosak lehetnek a kapott áruk minőségének magas szintjében.
 • Több szabadidejük marad, hiszen nem kell többet boltról boltra járniuk, a házhozszállítás lehetőséget ad arra, hogy kapujuk elé kapják a mindig friss, szezonális alapanyagokat.

 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

 • A programhoz csatlakozni kívánó termelő a regisztrációs űrlapon elküldi adatait számunkra, amelyet mi a Térségi Termelői Hálózat adatbázisába rögzítünk.
 • Az adatbázis az elérhetőségi, szolgáltatási adatokkal kinyomtatásra kerül, és az adatbázis nyomtatott formáját eljuttatjuk a lakosság postaládájába, így minden helyi lakoshoz eljut az információ. Az információ azokhoz is maradéktalanul eljut, akik nem tudnak élni az internet adta informálódás lehetőségével.
 • A magas kockázati besorolású lakosok telefonon elérik a termelőt, rendelésüket leadják, majd közvetlenül a termelőtől kapujuk elé kapják a kívánt árucikkeket. Mindezt természetesen a higiéniai szabályok szigorú betartása mellett.
 • A termelői adatbázis kiadványát online is közzétesszük.
 • Minden regisztráló termelő lehetőséget kap a BT Regiment weboldalán való megjelenésre, hirdetésre.

 

Hálózatunk nemcsak a válsághelyzet ideje alatt kíván életben maradni. Célunk a rendszer fenntartása és folyamatos bővítése, a viharok elvonulása után megjelentetjük az "Itt vagyok a szomszédban!" kiadványunkat, amelyben minden regisztráló termelő hirdetése és bemutatkozása helyet kaphat. Emellett egy állandó támogatói háttér kiépítésén dolgozunk.

A Hálózat életét hosszútávra tervezzük, szakmai képzéseket, közös programokat, árusítási lehetőségeket kínálunk a jövőben minden tagunk számára. Ahogy rendeződnek a mindennapok, elkezdjük egy Fesztivál szervezését is, amely Önökért és Önöknek fog szólni-ennek részleteiről hamarosan…

Kedves Termelő, Gazdálkodó, kedves Társam ebben a gyönyörű hivatásban!

Szeretném, ha csatlakozna kistérségünk termelői hálózatához, ha velünk tartana az úton! Az Ön számára a csatlakozás kötelezettségekkel nem jár, annak költsége nincs! Megálmodtunk egy szebb jövőt, amelyben töretlenül hiszünk, és szeretnénk, ha közösen valósíthatnánk meg!

Amennyiben szimpatikusnak találja kezdeményezésünket, szeretne élni a lehetőséggel, kérem küldje vissza a csatolt regisztrációs űrlapot. Ha kérdése van, bizonytalan, többet szeretne tudni, keressen bátran elérhetőségeim bármelyikén:

Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka

BT Regiment Kreatív Műhely és családi gazdaság

06305334965

btregiment@gmail.com

www.btregiment.hu

Facebook: Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka vagy BT Regiment Kreatív Műhely és családi gazdaság

 

Bármely kérdés esetén állok rendelkezésére, kitartást, erőt kívánok az elkövetkezendő időszakra!

 

Romonya, 2020.04.16.

 

Együttműködésében bízva, üdvözlettel:

Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka

alapító, vezető

BT Regiment Kreatív Műhely és családi gazdaság

06305334965

www.btregiment.hu